2010. augusztus 2., hétfő

Új tudás, a válasz

Még aznap (2009-03-16) válasz ment az OKM részére, amit a másik két címzett már olvasott: Klész Tibor klesz.tibor@okm.gov.hu, és Csekő Katalin katalin.cseko@okm.gov.hu
Tisztelt Berki Imre!

Tekintve, hogy kérésem nem a vitaindító dokumentumokra vonatkozott, kérem, hogy küldje el számomra "Az Új tudás, műveltség program" programdokumentációját, ami tájékozódásom szerint márciusi állapotban elvileg nyilvános volna. Engem kifejezetetten érdekelne, hogy milyen terv vagy dokumentáció alapján kerülnek pénzügyi források (nem csekély összeggel) egy-egy program mögé. Azt hiszem nem vagyok annyira vak, hogy ha egy 15 milliós éves költségvetésű intézmény hátterében több száz oldalas dokumentáció húzódik, tekintve a pedagógiai program, házirend, minőségirányítási program, költségvetés, fejlesztési terv, beszámolók, önértékelés, minősítés, és a többi ötvenféle dokumentáció, hogy akkor egy 4 vagy 5 oldalas dokumentum alapján döntenek 100 Mrd Ft-okról és tartanak társadalmi egyeztetéseket.
Újfent kérem Önt, és Önöket, hogy az Alapítvány részére ezt - az elképzelésünk szerint több száz oldalas - dokumentumot, amit "Az Új tudás, műveltség program"-nak neveznek és ami társadalmi egyeztetésen volt, vagyis nyilvános, haladéktalanul küldje meg számunkra. Valamint szeretnék tájékoztatást kapni, hogy a módosított "Az Új tudás, műveltség program" dokumentációja mikor kerül társadalmi egyeztetésre?

Köszönettel, az Ökök honlapját ismerve és elemezve várom a dokumentumot.
Balogh Veronika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése